Ziare.com
Publicat acum 11 ore

Ministrul Sănătății spune că nu e imposibil să se dea somon în spitale: „Mâncarea arată pacientului o formă de umanitate. Ține doar de management și de organizare”

Factor Manipulare: --
  • Ministrul Sănătății, Alexandru Rogobete, a explicat că spitalele pot oferi mese de calitate, inclusiv somon, datorită organizării eficiente și a contractelor avantajoase cu furnizorii.
  • Exemplele pozitive includ spitale din Târgu Mureș, Bistrița, Timișoara, Oradea și București, care au îmbunătățit alimentația pacienților prin redeschiderea bucătăriilor proprii.
  • Calitatea hranei este considerată un indicator al respectului față de pacient și al unei culturi administrative sănătoase, subliniind importanța mâncării, curățeniei și comportamentului în spitale.
  • Diferența între spitalele care oferă mâncare de calitate și cele care nu o fac nu este financiară, ci ține de managementul eficient și grija față de pacienți.
0 articole