Publicat acum 70 zile
Patronii HoReCa, răspuns pentru Nicușor Dan: Să nu facem aceeași greșeală, să comandăm o PIZZA medie, cu gândul la una mare
Factor Manipulare: --
- Patronii din industria HoReCa solicită menținerea cotei reduse de TVA de 9% pentru restaurante, avertizând asupra impactului negativ al majorării TVA-ului asupra sectorului.
- Președintele Nicușor Dan a folosit o metaforă referitoare la deficitul bugetar, comparându-l cu diferența dintre o pizza medie și una mare, subliniind că această diferență trebuie plătită de cineva.
- Simona Constantinescu, CEO Ana Hotels, a evidențiat concurența neloială dintre hoteluri și apartamentele în regim de închiriere, subliniind că majorarea TVA-ului ar putea determina turiștii să aleagă opțiuni nefiscalizate.
- Daniel Mischie, CEO al Grupului CityGrill, a avertizat că o cotă unică de TVA de 19% ar putea duce la închiderea multor afaceri și la creșterea evaziunii fiscale, subliniind importanța unei gestionări atente a măsurilor fiscale.
1 articole
Publicat acum 72 zile
Sursă: Hotnews
Nicușor Dan și bugetul României: „De ani de zile noi plătim o pizza medie și mâncăm o pizza mare. Diferența trebuie plătită”
10 articole similareNicușor Dan a folosit o analogie cu pizza pentru a explica bugetul României în prima sa conferință de presă ca președinte. El a menționat că România plătește pentru o pizza medie, dar consumă o pizza....
Sursă: Hotnews